Soms zijn er van die weken dat je ongelooflijk druk bent met allerlei dingen en maar weinig tijd overhoud voor de rest van je hersenspinsels. Zo hebben de afgelopen maanden in het teken gestaan van verschillende opdrachten, trips naar Avoriaz (snowboarden) en Barcelona (tapas eten) én de uitwerking van iets waarvan jullie binnenkort meer zullen horen… En geloof me, dat wordt vet! 

Hoe dan ook, het was dus weer even tijd om alle chaos in m’n hoofd te ordenen. En waar kan dat beter dan in een gebied waar internet nog ver te zoeken is en er geen afleiding of andere prikkels zijn. Juist, ik heb het over de boerderij in Beaumont waar we afgelopen oktober ook zijn geweest. In de middle of nowhere, omringd door een handvol andere boerderijen en twee handen vol koeien.

Terwijl in Nederland het kwik daalde tot ver onder het vriespunt daalde, was het ook op het Franse platteland niet anders. In het begin vergezeld van een strakblauwe lucht en felle zon (Kaiserwetter) en later in de week een goede bak sneeuw. Perfect moment om de drone de lucht in te sturen met als resultaat een 4K-video over de besneeuwde landerijen en beboste gebieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Verstuur je reactie
Typ hier je naam