Samenwerken

Stoer dat je eraan denkt om te samenwerken met Travel Nomad. Nog even een korte samenvatting, zodat je écht zeker weet dat je op de goede pagina beland bent. Travel Nomad richt zich op de werkelijke zijde van reizen. Positief en negatief. Onbekende en ‘vergeten’ plekken, maar ook favoriete en bekende bestemmingen. Alleen dan nét even anders en soms een tikkeltje eigenwijs. De gepubliceerde blogs zitten vol ‘need-to-know’-informatie en handige tips, zodat je naast een gevulde backpack ook een gevuld to-do-lijstje hebt.

Samenwerken

Samenwerken met Travel Nomad kan op verschillende manieren. Wil je reistips hebben over een bepaalde bestemming? Of ga je alleen naar bijvoorbeeld Kosovo en heb je hier vragen over? Of, dat kan natuurlijk ook, ben je gewoon nieuwsgierig? Verpak het in een mailtje en ik antwoord je zo snel mogelijk.

Specialiteiten

Ik ben bekend met storytelling, copywriting, (product)reviews en andere contentcreatie. Maar ook met branding en het belevend beschrijven van reizen en bestemmingen. Niet altijd binnen de kaders van de Nederlandse taal en soms wat onorthodox, maar wel altijd doelgericht en in samenspraak met jou.

Spreekt dit jou aan?

Zoals je leest zijn er genoeg mogelijkheden om samen te werken. Ik heb weliswaar een voorkeur voor duurzame samenwerkingen, maar ook korte promoties of een kortstondige samenwerking zijn me niet vreemd. Zolang de liefde maar wederzijds is. Ik werk namelijk graag met mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben en dezelfde interesses hebben. Bijvoorbeeld op sprekende wijze een verhaal schrijven over een bijzondere plek op de wereld. Of het promoten van landen, plekken, bestemmingen en hotspots die ook goed passen binnen Travel Nomad.

Goed om te weten

Goed om te weten is dat ik enkel schrijf over producten/merken waar ik zelf achter sta en welke ‘dicht’ bij me staan. Zaken die passen binnen Travel Nomad en binnen mijn publiek. Ik zal altijd vermelden dat het om een sponsoring/samenwerking gaat en deel hierbij uitsluitend mijn eigen persoonlijke mening. Want dat is waar Travel Nomad op vaart en ik wil geloofwaardig blijven. Iets waar zowel jij als ik wat aan heb.

Interesse?

Wil je nog meer informatie of heb je alvast een vraag? Tof! Let me know en ik zal z.s.m. antwoorden!