Het is lang geleden dat ik een nieuw bericht heb geplaatst op Travel Nomad. Niet omdat ik geen reizen meer heb beleefd (integendeel met bijvoorbeeld Sri Lanka, Griekenland, Albanië en Servië) of dat de interesse is afgezwakt, maar simpelweg omdat er geen tijd meer voor was. En hoe dat kwam leg ik je hieronder uit. Klein tipje van de sluier: het heeft te maken met een webshop…

Samen met mijn compagnon zijn we de afgelopen weken druk geweest met de voorbereiding van WallMappy, een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van unieke en handgemaakte lijntekeningen van landen, steden, dorpen en wijken én van indrukwekkende skylines. Want als reiziger pur sang weet ook jij natuurlijk hoe gaaf het is om een herinnering van jouw reis in huis te hebben.

wallmappy, wallmappy.com, wall, mappy, print, travel, nomad, travelnomad, travelnomadnl
Skyline van Utrecht

Jouw herinnering aan de muur

Welke reisherinnering staat jou het meeste bij? Is het de eerste backpacktrip die je maakte door Azië? De verzengende hitte toen je door het Midden-Oosten trok? Of juist die waanzinnige roadtrip door Amerika? Of voel je meteen weer de Latin vibe als je denkt aan Zuid-Amerika?

Die herinneringen leggen wij haarscherp vast in bijzondere tekeningen. Zo zweef je in gedachten door je WallMappy en dwaal je door de kleine, nauwe straatjes op de kaart die je goed bijstaan. Of neem je opnieuw een duik in het azuurblauwe water rondom jouw favoriete eiland. En ga terug naar de wijken die je hebt ontdekt en waar het streetfood zo fantastisch was. Met een WallMappy aan je muur ga je elke keer weer terug naar die relaxte sfeer.

wallmappy, wallmappy.com, wall, mappy, print, travel, nomad, travelnomad, travelnomadnl
Gràcia, een wirwar van smalle straatjes en pleinen

WallMappy Originals

Naast ons groeiende aanbod van kaarten, zullen we ook regelmatig nieuwe specials op de webshop zetten: de WallMappy Originals. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het mysterieuze Midden-Oosten of een specifieke stad die wordt uitgelicht. Maar ook andere bijzondere specials, zoals bruggen en eilanden. En -sssst, hou het nog even voor jezelf- binnenkort zullen de meest fantastische wintersportbestemmingen verschijnen als Original.

wallmappy, wallmappy.com, wall, mappy, print, travel, nomad, travelnomad, travelnomadnl
Het summum voor backpackers, Sydney

Custom made

Naast ons groeiende aanbod van kaarten, creëren we ook custom made-kaarten en speciale prints voor jouw kantoor of bedrijf. In samenwerking met jou kunnen we unieke en bijzondere ontwerpen samenstellen die aansluiten op jouw wens. Hiermee word je de bezitter van een speciale kaart in WallMappy-stijl, welke is voorzien van een uniek nummer en eigen paspoort.

Volg je onze reis?

Supergaaf allemaal toch? Wil je nou op de hoogte blijven van onze journey en niets meer missen, volg ons dan via onze social channels. We houden contact!

DELEN
Vorig artikelOp zoek naar Hafez, de ziel van Shiraz
Founder @ Travel Nomad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Verstuur je reactie
Typ hier je naam